Close
Type at least 1 character to search
TORNA A L'INICI

Anna Pujol

Dietista girona blanes

Pasta de llenties vermelles

Us presento un producte que està guanyant presència en molts menús: la pasta de llenties vermelles.

Es tracta d’un preparat a base de farina de llenties que se li dóna forma d’espirals i que ens recorda a la pasta fusilli. El seu ingredient és 100% farina de llenties vermelles, per tant, no porta cap mena d’afegit, sent així un producte de bona qualitat.

És interesant no només per el seu atractiu nutricional sinó també per ser fàcil i ràpid de preparar. Es pot consumir com si fos pasta de farina de blat, però en aquest cas estariem menjant llegums (llenties vermelles). Ideal per fer amanides, amb salsa de tomàquet, verdures saltejades, acompanyat amb carn picada, tonyina, etc.

El podem trobar fàcilment als supermercats i és una bona alternativa a la pasta, sobretot per aquella gent que és celíac. Es cuina igual que la pasta, amb aigua bullint durant 10-12 minuts.

Les llenties vermelles són una classe de llegum que estan desprovistes de la pell o pellofa que les protegeix, la qual cosa les converteix en un aliment ideal per a totes aquelles persones que tenen problemes digestius amb els llegums.

Com totes les llenties, les llenties vermelles, tenen grans valors nutricionals, entre els quals destaquem el ferro, zinc, seleni, hidrats de carboni, proteïnes, vitamines B1 o tiamina, etc. A més de ser una gran font de fòsfor, manganès, i àcid fòlic.

A què esperes per provar-ho?

pasta de llenties vermelles – Mercadona
Pasta de llenties vermelles- Veritas

Subscriu-te a la Newsletter