Close
Type at least 1 character to search
TORNA A L'INICI

LA MEVA FILOSOFIA

Vaig estudiar el grau en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona.

Al 2017 em vaig aventurar en obrir el meu propi centre de nutrició i … quina sorpresa! Em vaig donar compte que les dietes per si soles no funcionen. Necessitava alguna cosa més.

Va ser llavors, al 2019 on vaig especialitzar-me en coaching nutricional. Aquí se’m va obrir un món nou en veure que, per fi, podia ajudar a la gent a fer un canvi d’estil de vida, més enllà de fer dieta.

És per això que la meva filosofia de treball és buscar el canvi que necessites: Definir el teu objectiu, potenciar la motivació, aprendre a superar els obstacles i crear un nou estil de vida. Tot això ho acompanyo amb planificacions nutricionals personalitzades, eines de coaching nutricional i comunicació via whatsapp o email.

S’han acabat les dietes restrictives, amb aliments prohibits, haver de passar gana, les pastilles i batuts, les falses promeses… anem a renovar la nutrició! Anem a gaudir menjant bé.

I la gent em pregunta: Anna, em puc aprimar sense fer dieta? La respota és: Sí, i tant! Entendre el teu propi cos, saber com gestionar els extres, la gana emocional, el canvi d’hàbits.. és molt més efectiu que pesar els aliments o deixar de fer la teva vida.

El que més feliç em fa és veure com la gent aconsegueix un canvi de vida real, que torna a trobar-se bé i el menjar deixa de ser un problema. Si tu també tens ganes de tornar a ser tu, no esperis més, fes el canvi de xip!”

Siguem sincers...

Les dietes per si soles no funcionen El canvi real comença en tu, i jo vull ajudar-te a aconseguir el teu objectiu

Sóc l’Anna Pujol, nutricionista especialitzada en coaching nutricional i obesitat Estic aquí per guiar-te cap a l’estil de vida que necessites per tornar a sentir-te bé… i ja t’avanço que odio les dietes!

Deixa d’estar tota la vida a dieta. Prou! Vull que aprenguis a menjar bé, a tenir una bona relació amb el menjar, a controlar el pes i a planificar-te bé els àpats. Fem-ho fàcil.

No hi ha miracles, el treball i l’èxit és teu. Jo no seré la policia que et renya, seré la ma que t’acompanya i et guia en el camí.

Estàs a punt per començar el teu nou projecte de salut? ”

Subscriu-te a la Newsletter